کدخبر: ٦۲٦٦
۰۷ اسفند ۱٤۰۰ ساعت ۱۲:۱۲

عملیات اجرایی واحد تولیدی کنسانتره سنگ آهن در سربیشه آغاز شد

عملیات اجرایی واحد تولیدی کنسانتره سنگ آهن در سربیشه آغاز شد
عملیات اجرایی واحد تولیدی کنسانتره سنگ آهن با سرمایه گذاری ۶ هزار میلیارد ریال در شهرستان سربیشه آغاز شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، عملیات اجرایی واحد تولیدی کنسانتره سنگ آهن امروز (۷ بهمن) با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی، نماینده مردم سربیشه و‌ نهبندان در  مجلس و جمعی از مسئولان در شهرستان مرزی سربیشه آغاز شد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و بازرگانی میامی نگین تیسان گفت: این پروژه در زمینی به مساحت ۲۰ هزار مترمربع و با زیر بنا هشت هزار مترمربع و با حجم سرمایه گذاری ۶ هزار میلیارد ریالی توسط شرکت تولیدی و بازرگانی میامی نگین تیسان احداث خواهد شد.

مصطفی تمدنی یادآور شد: این واحد تولید کنسانتره سنگ آهن برای ۳۰۰ نفر اشتغال مستقیم و برای سه هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود این پروژه تولیدی در نیمه اول سال ۱۴۰۱ به بهره برداری برسد.

نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی در آیین آغاز عملیات اجرایی واحد تولیدی کنسانتره سنگ آهن در شهرستان سربیشه با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های استان اظهار کرد: فرهنگ غنی مردم خراسان جنوبی شاید یکی از دلایل مهم شکل گیری این سرمایه گذاری و ایجاد این واحد تولیدی است.

نخعی ادامه داد: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تحقیقی انجام داده که بر اساس آن خراسان جنوبی درس طح کشور بالاترین امنیت در حوزه سرمایه گذاری را دارد و بخش زیادی از آن مرهون فرهنگی غنی مردم این استان است.

وی با بیان اینکه در طی ۲سال گذشته اتفاقات بزرگی در عرصه اقتصاد و تولید شهرستان سربیشه در حال رقم خوردن است، گفت: کارخانه اکسید منیزیم در شهرستان سربیشه با حجم سرمایه گذاری و اشتغال بالایی به بهره برداری رسید و در حال فعالیت است.

نخعی افزود: در مرز ماهیرود که یکی از ظرفیت های بسیار خوب شهرستان سربیشه است زیرساخت های بسیار خوبی از جمله استقرار دستگاه ایکس ری و زیرساخت های رفاهی در حال شکل گیری است.

نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی به اشاره به اینکه یک واحد تولیدی در عرصه فرآوری مس همزمان با ایام الله دهه فجر امسال کلنگ زنی شد، تصریح کرد: امروز هم شاهدیم که واحد تولید کنسانتره آهن در این شهرستان کلنگ زنی می شود.

وی بیان کرد: امروز می شود ادعا کرد که شهرستان مرزی سربیشه به لحاظ صنعتی و اقتصادی رو به توسعه است و زیرساخت های اقتصادی بسیار خوبی در این شهرستان در حال شکل گیری است و به شمت صنعتی شدن حرکت می کنیم.

نخعی با بیان اینکه از مسئولان انتظار می رود برای تسهیل جاده سنگلاخ سرمایه گذاری و کارآفرینی کمک کنند، گفت: یکی از نگرانی های جدی سرمایه گذاران این است که مسئولان به وعده های خود عمل نمی کنند و این آسیب‌ جدی است که سرمایه اجتماعی را کاهش می دهد.

نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مسئولان باید مانع زدایی کنند نه مانع تراشی، ادامه داد: سرمایه گذاران ستون های خیمه اقتصاد کشور هستند که باید حمایت و کمک شوند.

نخعی با اشاره به اینکه تحریم، سوء مدیریت و بروکراسی پیچیده اداری سرمایه گذاران و کارآفرینان را دچار مشکل کرده است، بیان کرد: متاسفانه فرهنگ محافظه کاری در بین مسئولان خراسان جنوبی از قدیم نهادینه شده که باید تغییر کند‌.

وی در پایان گفت: ما ظرفیت های بسیار خوبی داریم و اگر همین قوانین فعلی به نفع مردم و سرمایه گذار تفسیر شود و اراده برای رفع موانع باشد خیلی اقدامات مهمی می توان در کشور انجام داد.

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی در مراسم کلنگ زنی عملیات اجرایی واحد تولید کنستانتره سنگ آهن با اشاره به اهمیت تولید و اشتغال از این مهم به عنوان مهمترین مؤلفه امنیت پایدار یاد کرد.

عباس زاده حضور سرمایه گذاران را در تأمین امنیت پایدار مؤثر دانست و گفت: خراسان جنوبی و شهرستان سربیشه جزو مناطق مرزی است و افزایش رونق اقتصادی در منطقه باعث حفظ جمعیت می شود.

وی از شاخص های مهم استان به بهره مندی از معادن و منابع غنی اشاره کرد و افزود: باید با جذب سرمایه گذار از این نعمت های خداوند استفاده کرد.

عباس زاده عدم فراوری منابع و معادن و فروش آن به صورت خام را از مشکلات پیش رو عنوان کرد و با بیان اینکه باید زنجیره ارزش و تولید در صنایع و معادن ایجاد شود، ابراز امیدواری کرد: با ورود سرمایه گذار و تبدیل خام فروشی به ارزش افزوده شاهد رونق اقتصادی، افزایش ثروت و سرانه ناخالص ملی در استان باشیم.

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی رفع موانع تولید را از وظایف پیش رو عنوان کرد و افزود: باید با رفع مشکلات و موانع پیش روی سرمایه گذاران، دغدغه های احتمالی آنان را از بین برد و شاهد افزایش سطح معیشتی مردم و رشد و شکوفایی اقتصاد استان باشیم.

عباس زاده یاد آور شد: امید است این پروژه اقتصادی در کمترین زمان ممکن و حداکثر تا هفته دولت سال آینده راه اندازی و به بهره برداری برسد.

مدیرعامل فروسیلیس بیرجند و یکی از فعالان صنعتی استان با اشاره به آغاز رسمی عملیات اجرایی واحد تولید کنستانتره سنگ آهن  به ظرفیت 550 هزار تن با بیان اینکه تجهیزات کارخانه جزو بهترین نوع در کشور است، از ویژگی های این پروژه، به آماده بودن تجهیزات کارخانه قبل از کلنگ زنی و جلو بودن عملیات اجرایی اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاران این پروژه به دنبال اخذ تسهیلات مناطق محروم نیستند.

دکتر «علیرضا عابدی» با توجه به منحصر به فرد بودن امکانات و تجهیزات خریداری شده برای این پروژه ابراز امیدواری کرد: این واحد تولیدی در استان و شرق کشور بهترین واحد تولیدی خواهد بود.

پایان خبر/

آخرین مطالب

پربیننده ترین ها