کدخبر: ٦۱۰٦۲
۰۸ آبان ۱٤۰۳ ساعت ۱۵:۲۷
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی

آشنایی با آداب و رسوم مناطق یکی از مهم‌ترین دستاورد همایش‌ ملی خانه های بومگردی است

آشنایی با آداب و رسوم مناطق یکی از مهم‌ترین دستاورد همایش‌ ملی خانه های بومگردی است
جعفری با بیان اینکه مدیران و نمایندگان بومگردی‌ها با حضور در استان‌ها به اندوخته‌های تجربی و عملی خود اضافه می‌کنند، اظهار داشت: «آشنایی با آداب و رسوم مناطق یکی از مهم‌ترین دستاوردهای برگزاری همایش‌ها است». 

به گزارش پایگاه خبری نسیم خاوران، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی، در اختتامیهٔ چهارمین همایش ملی خانه‌های بوم گردی ایران به میزبانی فردوس، بیان کرد: «برگزاری این گونه رویدادها جز با همکاری خوب بخش خصوصی محقق نمی‌شود و روابط خوب بخش خصوصی و دولتی اتفاقات خوبی را رقم می‌زند». 
جعفری، با بیان اینکه بخش قابل توجه در حوزه گردشگری خراسان جنوبی دیده شدن محصولات مزیت‌دار منطقه است که می‌تواند به گردشگری کشاورزی کمک کند، افزود: «گرم‌ترین نقطه جهان در ریگ‌یلان نهبندان ثبت شده که خود جلوه ویژه جذب گردشگر است». 
وی، با بیان اینکه مرتفع‌ترین تپه‌های ماسه‌ای جهان در خراسان جنوبی قرار دارد، تصریح کرد: «در حوزه علوم مختلف نیز پدرانی از این خطه پا به عرصه دانش، تعلیم و تربیت نهادند که چهره‌های شاخص علمی و هنری در سطوح ملی و فراملی هستند». 
جعفری، با اشاره به گل نرگس شهرستان خوسف به عنوان نماد زیبایی طبیعی در خراسان جنوبی، ادامه داد: «بخش‌های معدنی نیز در جای جای استان جلوه‌گر بوده که می‌توان به طبس اشاره کرد؛ زیبایی‌های طبیعی، میراث فرهنگی و انار فردوس نیز زبان‌زد است». 
وی، با بیان اینکه مدیران و نمایندگان بومگردی‌ها با حضور در استان‌ها به اندوخته‌های تجربی و عملی خود اضافه می‌کنند، اظهار داشت: «آشنایی با آداب و رسوم مناطق یکی از مهم‌ترین دستاوردهای برگزاری همایش‌ها است». 
جعفری، با بیان اینکه گردشگران افراد مستقلی هستند که به عنوان سفیران معرفی ظرفیت‌ها نقطه عطف توسعه هستند، گفت: «بومگردی‌ها معرفی اصالت‌ها است که ضمن تجلی فرهنگ، آداب و رسوم، در حفظ و معرفی زیست‌بوم منطقه گام برمی‌دارند». 
وی، با اشاره به پیدایش پیکره ۵۰۰۰ ساله در فردوس که نشان از قدمت این شهرستان دارد، افزود: «یکی از دستاوردهای مهم برگزاری همایش بومگردی‌ها در فردوس معرفی این فرهنگ و پیشینه غنی توسط شما مهمانان و لیدرهای گردشگری است». 
جعفری، با بیان اینکه گردشگری و بومگردی، فرهنگ، محیط زیست، اشتغال و سیاست ضلع‌های مهم توسعه پایدار هستند، تصریح کرد: «برای ایجاد حلقه‌های محکم‌تر فی‌مابین بخش خصوصی و دولتی برای تخصیص تسهیلات به بومگردی‌ها گام‌های مؤثری برمی‌داریم».

آخرین مطالب

پربیننده ترین ها