به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، «حسین جوان» امروز (8 مهر) در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه شرکت خدمات بیمه ای بنیاد برکت، از سه سال قبل طرح درمان ناباروری زوجین روستایی را در دستور کار خود قرار داده است، اظهار داشت: زوجین روستایی که مشکل ناباروری دارند و از نظر مالی هم برای درمان توانمندی ندارند، از طریق بیمه برکت به مراکز درمان ناباروری معرفی میشوند و به صورت رایگان تحت درمان قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون از تعداد 2500 نفر متقاضی درمان ناباروری در استان حدود 350 نفر تایید نهایی شدند و تحت درمان قرار گرفتند، گفت: تا امروز 58 نفر از این زوجین روستایی صاحب فرزند شدند.
مسئول بیمه بنیاد برکت در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 70 درصد دهیاری ها از طرح بیمه مسئولیت اجتماعی بنیاد برکت استفاده کردند، افزود: طبق این طرح چنانچه برای هر یک از روستائیان در استان اتفاقی بیفتد هزینه پزشکی و دیه تعیین شده برای او توسط بیمه پرداخت می شود.
جوان با اشاره به طرح مهدویت بنیاد برکت در خراسان جنوبی، افزود: حدود دو هزار کودک تحت پوشش بهزیستی در استان که بدسرپرست و یا بی سرپرست بودند را از طریق بیمه برکت تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان رایگان قرار دادیم.
وی افزود: همچنین 150 نفر از کسانی که تحت پوشش کمیته امداد هستند تحت پوشش بیمه عمر و سرمایه گذاری بنیاد برکت با مبلغ 50 میلیون تومان به صورت رایگان قرار گرفتند.
مسئول بیمه بنیاد برکت در خراسان جنوبی با اشاره به طرح درمان تکمیلی روستاییان استان، گفت: کسانی که متقاضی باشند با تخفیف 90 درصد می توانند از طرح درمان تکمیلی بنیاد برکت استفاده کنند.
وی با بیان اینکه هم اکنون طرح بنیاد 15 خرداد از طریق بیمه برکت در استان در حال اجرا است، گفت: این طرح برای زوجین شهری است که برای تامین هزینه درمان ناباروری مشکل دارند، این زوجین برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه جهت درمان ناباروری به بانک معرفی شوند.
وی گفت: تسهیلات طرح بنیاد 15 خرداد برای زوجین شهری، یک میلیون تومان بلاعوض و 10 میلیون تومان هم با کارمزد 4 درصد است.
وی ادامه داد: همچنین برای تحت پوشش قرار دادن خانه های روستایی استان برای بیمه حوادث و آتش سوزی در حال رایزنی با استانداری هستیم که امید می رود در سال جاری انجام شود.
پایان خبر/