به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، «مرتضی بختیاری» امروز (۷ مهر) در ستاد توسعه خاوران ضمن قابل تقدیر خواندن اقدام استاندار در تحقق این طرح ابتکاری، اظهارکرد: خراسان جنوبی ظرفیتهای بسیار بالایی به لحاظ سرمایه گذاری دارد که می توان از آنها به خوبی استفاده نمود.
رئیس کمیته امداد کشور با اشاره به حجم سرمایه گذاری های صورت گرفته در استان در قالب ستاد توسعه خاوران، گفت: اگر ستاد توسعه خاوران، طرحی ابتکاری است، راه اندازی کارگروه مانعزداییها و پشتیبانیها ابتکار مهمتری است چراکه بروکراسیهای پیچیده اداری را تسهیل کرده و خیال سرمایهگذار را از این بابت راحت می کند.
به گفته وی؛ این که در قالب این ستاد، طرحهای بینام صادر شده تا به محض ورود سرمایهگذار در اختیارش قرار بگیرد، برای سرمایهگذار از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با بیان اینکه خیلی از ایرانیان خارج از کشور، متقاضی سرمایهگذاری در ایران هستند، اظهار امیدواری کرد؛ این اقدام بزرگ که با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی و با رویکرد رشد و بالندگی صورت گرفته توسعه یابد و به عنوان الگویی برای دیگر مناطق ارائه شود.
بختیاری به تشریح ظرفیت های خراسان جنوبی پرداخت و با اشاره به سابقه آموزشی بیش از صد ساله استان، اظهار داشت: در زمینه فراگیری علم در این استان پایهگذاریهای خیلی خوبی شده و علما، نخبگان و افراد خبره زیادی در تمامی عرصهها از این استان معرفی شدهاند، از آن جمله آیت الله تهامی که یکی از علمای بزرگ این استان است و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به فضایل این بزرگوار تأکید فرموده اند.
وی وجود سردارانی همچون کاوه، ناصری، آهنی، رحیمی را از ظرفیت های استان نام برد و از پتانسیل های دانشگاهی، معدنی و کشاورزی گفت و اظهار داشت: امیدواریم با تلاشهای دستگاهها و نهادهای حمایتی از قبیل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان و ورود به موضوع بهره برداری از این ظرفیت ها، این استان در حوزه سرمایهگذاری توسعه و رونق بگیرد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در ادامه به برنامه های این مجموعه درکلان کشور اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اواخر تیرماه سال 98، مأموریت توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای تهیدستان را با رعایت حرمتگذاری آنها برای کمیته امداد امام خمینی(ره) صادر کردند که این موضوع در صدر برنامهها قرار گرفته است .
بختیاری با اشاره به اقدامالتی که در دوره های مدیریتی مختلف در این مجموعه انجام شده، افزود: در راستای تحقق این برنامه، سه رکن اشتغال، مسکن و ترویج فرهنگ خودباوری و خوداتکایی را تعریف کردیم.
وی با بیان اینکه 55 درصد تسهیلات مجموعه شناور است و 60 درصد افراد تحت پوشش نیز خانم هستند، گفت: برای توسعه مشاغل خانگی برنامه ریزی های ویژه ای شده تا شاغل بودن مادر، حضورش در خانه را تحت الشعاع قرار ندهد.
به گفته وی؛ کمیته امداد امام خمینی (ره) آمادگی پذیرش اشتغال خانگی و روستایی را دارد و مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه اعلام آمادگی کرده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه اشتغال روستایی از محل صندوق ولایت و ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی امسال گفت و تصریح کرد: اشتغالزایی برای ۳۰۰ هزار نفر از برنامه های امسال است که سهم خراسان جنوبی از این میزان، ۶ هزار و ۳۶۳ فرصت شغلی می باشد.
به گفته وی؛ استان اگر بتواند سهمیه اشتغال خود را تا آذرماه جذب کند، از تسهیلات بیشتری بهرهمند خواهد شد.
بختیاری به برنامه های این مجموعه در بحث احداث مسکن اشاره کرد و خاطرنشان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) تا دو سال دیگر صددرصد مسکن مورد نیاز خانواده های تحت پوشش خود را در خراسان جنوبی احداث می کند.
وی تحقق دو پیشنهاد ورود کمیته امداد امام خمینی (ره) به بحث احیای قنوات و انعقاد تفاهم نامه محرومیت زدایی از شوسف و گزیک را به انجام کار کارشناسی و بررسی شرایط منوط کرد.
پایان خبر/