کدخبر: ٤۸۱۱
۰۱ تیر ۱٤۰۰ ساعت ۱۳:۰۳

تمدید بسته حمایت از کسب و کارها و مشاغل به شدت آسیب دیده از کرونا

تمدید بسته حمایت از کسب و کارها و مشاغل به شدت آسیب دیده از کرونا
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی از تمدید بسته حمایت از کسب و کارها و مشاغل به شدت آسیب دیده از کرونا خبر داد و گفت: ثبت نام متقاضیان تسهیلات از دوشنبه ۲۴ خرداد شروع شده و همچنان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، «مشیرالحق عابدی» امروز (۱ تیر) با اعلام این خبر به رسانه‌های گروهی اظهار داشت: بسته حمایت از کسب و کارها و مشاغل به شدت آسیب دیده از کرونا در سال 1400 تمدید شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: بنا به اعلام معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و  بر اساس مصوبه شماره دو هفتاد و یکمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا؛ بسته حمایت از کسب و کارها و مشاغل به شدت آسیب دیده از کرونا در سال 1400 تمدید گشت.

وی تصریح کرد: بنا به اطلاعیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ فهرست مشاغل و کسب و کارهایی که عناوین آن ها متناسب با گروه های شغلی تعطیل یا محدود شده در طرح جامع محدودیت تردد و تجمع عمومی مصوب ستاد ملی کرونا تنظیم و در نشست های کارگروه یاد شده به تصویب رسیده است.

عابدی اظهار داشت: بر اساس این اطلاعیه، متقاضیان و صاحبان مشاغل و کسب و کسب و کارهای مشمول می توانند برای ثبت نام به سامانه https://corona-kara.mcls.gov.ir مراجعه کرده و نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام نمایند.

وی تأکید کرد: ثبت نام متقاضیان تسهیلات از تاریخ دوشنبه 24 خردادماه شروع شده و همچنان ادامه دارد.

به گفته وی؛ تسهیلات پیش بینی شده در بند(ب) این بسته حمایتی، همانند ضوابط و فرآیند سال گذشته در سامانه کارا( تسهیلات کرونا) می باشد.

معاون استاندار خراسان جنوبی درخصوص فهرست مشاغل و کسب و کارهای به شدت آسیب دیده مشمول حمایت های اقتصادی سال ۱۴۰۰  مصوب کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از بیماری کرونا  گفت: مراکز آموزشی، آموزشگاه ها و مهد کودک ها (به غیر از مدارس، دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی)، مراکز فرهنگی، هنری و رسانه ای (غیر دیجیتال)، موزه ها، سینماها و تئاترها، مراکز تفریحی، باغ وحش ها و شهربازی ها و نیز مراکز ورزشی، باشگاه ها ، مراکز ورزشی آبی، پارک های آبی و استخرها از جمله حرف و مشاغلی هستند که از این تسهیلات برخوردار می شوند.

عابدی افزود: افراد فعال در مراکز مرتبط با گردشگری شامل هتل ها، هتل آپارتمان ها، مجتمع های جهانگردی و گردشگری، مهمان پذیرها، مهمان سراها، مسافرخانه ها، مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی، پذیرایی، خدمات بین راهی، زائر سراها، دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری، زیارتی و آژانس های مسافرتی، شرکت های حمل و نقل مسافر برون شهری و مراکز پذیرایی شامل تالارهای پذیرایی، رستوران ها، چایخانه ها، قهوه خانه ها، مراکز تهیه و طبخ غذا نیز می توانند از این تسهیلات استفاده نمایند.

وی تصریح نمود: قنادی، شیرینی پزی، آبمیوه و بستنی فروشی، آرایشگاه های مردانه، آرایشگاه های زنانه و سالن های زیبایی، مراکز فروش انواع پوشاک، کیف، کفش، خرازی، خیاطی، مراکز فروش کادویی، لوازم آرایشی و بهداشتی، اسباب بازی، لوازم التحریر، مراکز توزیع صنایع دستی، مراکز فروش فرش و موکت، لوازم خانگی، پارچه، پرده، مبلمان و تزئینات داخلی، ساختمان، آتلیه و عکاسی هم در فهرست مشاغلی دیده شده اند که می توانند از یان تسهیلات بهره مند شوند.

به گفته وی؛ فعالان در مراکز عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی و همچنین نمایشگاه های تجاری اعم از عمومی، تخصصی و بین المللی هم در فهرست مشاغل آسیب دیده از کرونا لحاظ شده اند.

پایان خبر/

آخرین مطالب

پربیننده ترین ها