کدخبر: ٤۰٦۱
۲۷ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱٦:٤۱

لزوم تدوین برنامه عملیاتی برای سال ۱۴۰۰ در دستگاه های اجرایی

لزوم تدوین برنامه عملیاتی برای سال ۱۴۰۰ در دستگاه های اجرایی
استاندار خراسان جنوبی گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی برای سال ۱۴۰۰ براساس اسناد بالادستی و برنامه‌های کشور و با توجه به نیاز استان برنامه عملیاتی داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، «حمید ملانوری» امروز (۲۷ اسفند) در آخرین نشست شورای اداری استان خراسان جنوبی در سال جاری اظهار کرد: محقق شدن توسعه متوازن، همه جانبه و پایدار در استان با شعار و سخنرانی محقق نمی‌شود بلکه باید برای رسیدن به اهدافمان اطلاعات دقیق و برنامه‌ریزی منسجم داشته باشیم.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی در مسیر توسعه استان، گفت: بدون هماهنگی، تعامل و هم‌افزایی به جایی نمی‌رسیم چرا که جزیره‌ای عمل کردن آفت بزرگ مدیریت است.

وی ادامه داد: باید از امکانات در اختیار  دستگاه های اجرایی در راستای رفع مشکلات مردم استفاده شود و علی رغم اینکه برخی دستگاه‌های اجرایی هماهنگی و تعامل بسیار خوبی دارند اما برخی تنها روی دستگاه خود تعصب دارند.

ملانوری با اشاره به اینکه مدیران و زیر مجموعه آنان باید شناخت و اطلاعات صحیح و کافی از حوزه کاری مربوطه خود داشته باشند، افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید برای سال ۱۴۰۰ براساس اسناد بالادستی و برنامه‌های کشور و با توجه به نیاز استان برنامه عملیاتی داشته باشند.

هر رأی مردم سیلی محکم به دهان دشمنان نظام اسلامی

استاندار خراسان جنوبی در بخش دیگری از سخنانش به مسئله انتخابات سال ۱۴۰۰ اشاره و تصریح کرد: با تدابیری اندیشیده شده جای نگرانی وجود ندارد و نباید به دلیل ترس از کرونا نسبت به یکی از مهمترین شعارهای انقلاب و مسئولیت‌های خود بی‌تفاوت باشیم زیرا انتخابات موضوعی بسیار مهم و اساسی است.

وی در ادامه انتخابات را موضوعی حیثیتی و آبروی نظام دانست که در برگزاری آن همه دستگاه‌های اجرایی، نهادها و سازمان‌ها براساس قانون مکلف به همکاری با ستاد و مجریان انتخابات هستند و عنوان کرد: این دوره از انتخابات با شرایط کرونایی و با سبک جدید برگزار خواهد شد.

ملانوری با بیان اینکه هر رای مردم سیلی محکم به دهان دشمنان و معاندان با نظام جمهوری اسلامی ایران است، افزود: امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت چهار مولفه مهم و اساسی انتخابات است که باید بر مدار قانون و رعایت اصل بی‌طرفی برگزار شود اما در جریان رقابت و مشارکت همه دخیل هستند.

استاندار خراسان جنوبی از به حد قابل قبول رسیدن آمار ثبت نام داوطلبان انتخابات شوراهای شهر در این استان خبر داد و گفت: با ثبت‌نام داوطلبان شوراهای اسلامی شهر در استان بخشی از سرنوشت انتخابات مشخص شد و بخش‌های دیگر در جریان تعیین صلاحیت، تبلیغات، انتخابات و نتیجه آرا است.

لزوم ایجاد انگیره در مردم برای شرکت در انتخابات

وی ضمن توقع از متخصصان برای ورود به انتخابات شوراهای شهر، تصریح کرد: آثار جنگ روانی و تبلیغاتی دشمن در این شرایط مشخص می‌شود، وقتی احساس بی‌انگیزگی یا بی‌اعتمادی به انقلاب و نظام شود، زخمی جنگ روانی دشمن هستید.

ملانوری با بیان اینکه ثبت‌نام داوطلبان شورای اسلامی روستاها نیز از ۱۶ فروردین سال آینده آغاز می‎‌شود، تدکید کرد: همه باید برای ایجاد انگیزه در مردم و مقابله با جنگ روانی و تبلیغاتی تلاش کرده و برنامه داشته باشند.

استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: اگر دشمن با هزینه‌های سنگینی برای بی انگیزه کردن مردم برای حضور در انتخابات تلاش می کند ما هم باید برای حضور پرشور و حداکثری مردم هزینه کنیم.

وی در ادامه مسئله انتخابات تاکید کرد: مدیران باید بر مدار اصل بی‌طرفی در انتخابات حضور داشته و تریبون ایجاد کرده و رسانه شوند تا نخبگان برای حضور و مردم برای شرکت در انتخابات انگیزه بیشتری پیدا کنند.

ملانوری در بخش دیگری از سخنانش از مدیران درخواست کرد برای تعطیلات نوروز و پاسخگویی به مردم برنامه‌ریزی داشته باشند و گفت: در این مدت دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی و زیرمجموعه مدیریت بحران باید حضور جدی داشته باشند تا فضای استان مدیریت شود.

استاندار خراسان جنوبی از ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و عنوان کرد: خلق منابع و جذب اعتبارات مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی در زمینه طرح مولدسازی و فروش اموال مازاد دولتی دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: دستگاه‌ها باید قبل از هر اقدام بر پایه کارشناسی، نیاز دستگاه و استان را آینده‌نگری کرده و بسنجند سپس اعلام مازاد ملک کنند چراکه بعد از اعلام مازاد، ملک مربوطه قابل برگشت نخواهد بود.

مخالفت استاندار با الحاق دانشگاه ها در شرایط حساس کنونی

ملانوری همچنین در ادامه به پیگیری موضوع الحاق دانشگاه صنعتی بیرجند به دانشگاه بیرجند اشاره کرد و گفت: وزارت علوم معتقد است این اقدام به نفع استان است اما از باب اینکه اجرای این موضوع با مدیریت استان هماهنگ نشده بود مخالف این اقدام در زمان حاضر هستیم.

به گفته وی در شرایط شیوع کرونا و  در آستانه برگزاری انتخابات، الحاق دانشگاه‌ها و طرحی که مدیریت استان حتی دانشگاهیان از آن مطلع نبودند، اصلا به صلاح نیست و انتظار نیست طرحی برای دانشگاه در استان اجرا شود که خود دانشگاهیان جلوی استانداری تجمع کنند و اگر این موضوع به نفع دانشگاه است ابتدا باید دانشگاهیان توجیه شوند.

استاندار خراسان جنوبی بر هماهنگی با مدیریت استان برای اجرای طرح ها و اقدامات مختلف تاکید کرد و افزود: هیچ دستگاهی حق ندارد بدون هماهنگی مدیریت استان موضوعی را اجرایی کند، هر طرحی که به نفع استان باشد به شرط هماهنگی با مدیریت حمایت خواهیم کرد اما با توجه به شرایط کنونی مخالفت خود را اعلام کرده‌ایم.

پایان خبر/

آخرین مطالب

پربیننده ترین ها