کدخبر: ۲۵۳۲۲
۰۲ آبان ۱٤۰۱ ساعت ۱۳:٤۹

ثبت اختراع «پودر نوشیدنی ضد سرفه عناب فاقد شکر» در خراسان جنوبی

ثبت اختراع «پودر نوشیدنی ضد سرفه عناب فاقد شکر» در خراسان جنوبی
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از ثبت اختراع پودر فوری نوشیدنی ضدسرفه عناب فاقد شکر توسط محققان جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، مهدی ابراهیمی امروز دوشنبه (۲ آبان) در گفتگو با خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار کرد: ايجاد و توسعه صنايع تبديلي و تولید فراورده های غذایی دارویی از محصولات استراتژیک استان می تواند از خام فروشی محصولات استراتژیک و ارزشمند استان مانند زرشک، زعفران و عناب جلوگیری کند.

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از بهترین راهکارهای توسعه اشتغال پایدار، ایجاد ارزش‌افزوده محصولات و توسعه اقتصادی در استان، جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی است، افزود: میوه عناب با توجه به خواص تغذیه ای و دارویی بالا، پتانسیل بسیار خوبی جهت فراوری دارد و می توان از این محصول فراورده های متعدد غذایی و دارویی تولید کرد.

ابراهیمی بیان کرد: جهاد دانشگاهی استان از سال 1396 اقدام به تولید دانش فنی فراورده های متعدد و متنوعی بر پایه محصولات استراتژیک استان کرده که از جمله آن می توان به بیسکویت عناب،کیک عناب، چیپس عناب، شکلات عناب، سرکه عناب ، سرکه زرشک و گل محمدی ،کوکی عناب، مربای پری بیوتیک عناب، سس زرشک، سس عناب و آبنبات زرشک دارای خاصیت تصفیه خون اشاره کرد.

وی ادامه داد: جدیدترین محصول ثبت اختراع شده در این نهاد، فراورده « پودر فوری نوشیدنی ضدسرفه عناب فاقد شکر » است.

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی هدف از این اختراع را تولید محصول غذا -دارو مفید و موثر در درمان سرفه و گلودرد و سرماخوردگی با  قابلیت حمل آسان، زمان ماندگاری بالا، فاقد شکر و مصرف راحت آن به صورت نوشیدنی با طعم مطلوب و به ویژه خوراندن راحت آن به کودکان عنوان کرد.

ابراهیمی ادامه داد: علاوه بر خاصیت درمانی، این محصول می تواند به عنوان یک نوشیدنی فراسودند و فاقد شکر به خصوص در افراد دیابتی مورد استفاده قرار گیرد.  

وی با بیان اینکه تولید پودر عناب بر پایه ترکیبات طبیعی و به عنوان نوشیدنی با خواص دارویی مزیت ویژه ای نسبت به سایر پودرهای فوری موجود در بازار دارد که در حال حاضر در بازار ایران وجود ندارد، یادآور شد: تولید انبوه این محصول به دلیل ترکیبات ویژه و طبیعی آن ظرفیت خوبی برای صادرات است.

پایان خبر/

آخرین مطالب

پربیننده ترین ها