به گزارش پایگاه خبری نسیم خاوران- حامد رخسارپور امروز (۳۰ اردیبهشت) در آئین نکوداشت خیرمدرسهساز دکتر داریوش گنجی اظهار کرد: در سالهای گذشته دانشآموزان بسیاری به شهرستان بیرجند اضافه شدند و بیشترین کمبود سرانه فضای آموزشی نیز مروبط به مرکز استان است.
وی با قدردانی از خیرمدرسهساز دکتر داریوش گنجی، گفت: تاکنون هفت مدرسه به همت این خیر نیک اندیش ساخته و افتتاح شده و احداث چهار مدرسه دیگر هم با مشارکت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی در دست اجرا است که امیدواریم تا پایان امسال به بهرهبرداری برسد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی با گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر که برای دفاع از جمهوری اسلامی ایران از جان خود گذشتند، افزود: خداوند متعال جهاد با مال و جان را در قرآن هم ردیف یکدیگر قرار داده است و خیران مدرسهساز نیز همچون شهدا، برای آبادانی و پیشرفت کشور از مال و دارایی خود میگذرند تا فرزندان این مرز و بوم در فضای آموزشی مناسب تعلیم و تربیت شوند.
رخسارپور بیان کرد: اجر کار خیر دکتر داریوش گنجی به عنوان خیر مدرسهساز آنقدر بالا است که هم دانشآموزانی که در مدارس تحصیل میکنند و هم در آینده به این مملکت خدمت میکنند و هم فضاهای آموزشی که ایشان ساختند سالهای سال باقی خواهد ماند.
وی ادامه داد: براساس قانون اگر مدرسه خیرسازی بعد از ۱۰۰ سال تخریبی بود دولت موظف است دوباره آن فضا را به نام همان خیر بسازد که این نام و نیت خیر همیشه باقی باشد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی افزود: سال گذشته ۵۹ مدرسه و سالن ورزشی و نمازخانه با همراهی و مشارکت خیران در استان افتتاح شد.
رخسارپور با تأکید بر اینکه بیش از ۹۵ درصد فضاهای آموزشی خراسان جنوبی خیرساز است، عنوان کرد: سال گذشته دولت برای تکمیل پروژههای نیمه تمام آموزشی ۴۲۵ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد که از این میزان ۱۳۰ میلیارد تومان هم خیران مشارکت کردند.
وی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۵۲ میلیارد تومان تجهیزات غیرهنرستانی خریداری و بین مدارس استان خراسان جنوبی توزیع شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی با بیان اینکه اقدامات ارزشمند دکتر گنجی در آسمان علم و ادب بیرجند همچون ستارهای میدرخشد، گفت: ما خیری در خراسان جنوبی نداریم که به تعداد ایشان مدرسه ساخته باشند یا با اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در ساخت مدرسه مشارکت کرده باشند.
رخسارپور با یادآوری اینکه دکتر گنجی بیش از ۶۰ سال است که در آلمان ساکن هستند، خاطرنشان کرد: اما قلب این خیرمدرسهساز برای دانشآموزان ایران اسلامی میتپد که بهترین شرایط تحصیلی را داشته باشند.
وی با بیان اینکه جهاد مدرسهسازی با همت خیران با قوت و پرتوان ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: امیدواریم روزی برسد تمام فضاهای آموزشی این شهرستان از نظر ایمنی و تعداد به اندازهای برسد که دیگر مدارس دوشیفت نداشته باشیم و بتوانیم جشن اتمام فضاهای غیرایمن این شهرستان را بگیریم.