به گزارش پایگاه خبری نسیم خاوران و به نقل از خبرگزاری شبستان ، همزمان با هفته پژوهش ۲۲ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی، دستاوردهای پژوهشی خود را در قالب 44 غرفه در سالن امید دانشگاه بیرجند ارائه کردند.
این نمایشگاه که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی و جمعی از مدیران استان افتتاح شد از ۱۲ تا ۱۵ آذر ماه دایر است.
دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان می توانند از ساعت ۹ صبح تا ۱۵:۳۰ عصر از ظرفیت های پژوهشی، فناوری دستگاه های اجرایی، موسسات آموزش عالی بازدید کنند.
محمد حسن مجیدی دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار خراسان جنوبی گفت: نمایشگاه هفته پژوهش خراسان جنوبی با حضور ۲۲ دستگاه مختلف در ۴۴ غرفه با هدف آشنایی دستگاههای پژوهشگر با یکدیگر، ارتباط و تعامل بین آنها و هم رسانی برپا شده است.
وی ایجاد سامانه نان (نظام ایدهها و نیازها) و همچنین سامانه جان (جریان اقتصاد نوین) را مطرح و افزود: این سامانهها شرکتهای فناور را به بازاریابی هدایت میکند و همه پژوهشها در سامانه واحدی رصد میشود.
وی افزود: پارک علم و فناوری، مسیر تبدیل ایده به فناری و خلق محصول تا بازار را تسهیل میکند و در این مسیر، به شرکتهای فناور مشاوره و راهنمایی داده میشود
مجیدی ادامه داد: در پارک علم و فناوری مراحل پیش رشد، رشد، مؤسسات رشد یافته با شرایط خاص پیش بینی شده و البته وجود این مرحلهها به معنی نیاز به گذراندن همه مراحل نیست بلکه برخی شرکتها شرایط ایده آل دارند و همه مسیر را طی نمیکنند.
ناصر ناصری-معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان جنوبی- هم در حاشیه این نمایشگاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نیاز است که از اقدامات و خدمات شرکت های دانش بنیان بیشتر از گذشته بهره ببریم.
وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیانی که نیاز به حمایت بیشتری برای تولید دارند، این بستر فراهم است و مشکلی برای حمایت نداریم تا به مرحله تولید برسند و مورد استفاده همه مردم قرار گیرد.
وی در ادامه گفت: اگر شرکت های دانش بنیان، محصول و پژوهشی برای تولید آماده دارند می توانیم این بستر را برای تولید محصولات آنان فراهم کنیم و نیاز است که محصولات آنان در دستگاه های اجرایی که مقدور است مورد استفاده قرار گیرد.
ناصری عنوان کرد: شرکت های دانش بنیان نگران تامین اعتبارات برای ورود به این حوزه نباشند و باید حمایت شوند که بهتر از هر سال تولیدات داشته باشند.