به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، جواد قناعت -استاندار خراسان جنوبی- شامگاه سهشنبه (۱۷ مرداد) در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران حلقه اتصال بین مردم و حاکمیت هستند یعنی ضمن انعکاس مشکلات و کاستیها و نواقص به دولتمردان، کارهای خوبی که در سطح استان و کشور اتفاق میافتد را هم انعکاس میدهند.
وی در ادامه یکی از رسالتهای سنگین خبرنگاران بالا بردن قدرت فهم سیاسی جامعه است، گفت: خبرنگاران با بیان واقعیتها و روشنگری مسئولانه سطح امنیت روانی و اجتماعی جامعه را ارتقا میدهند و قدرت تحلیل و فهم سیاسی مردم را بالا میبرند.
قناعت از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی به عنوان یک مدیر بومی با انگیزه، کارآمد، بهروز، ولایت مدار، متدین، انقلابی، جوان و پویا و مدیری با حرکت جهادی یاد کرد و ادامه داد: فهم درست از ابزار هنر و رسانه در کنار حرکتهای جهادی از خصوصیات مدیران در تراز انقلاب اسلامی است که باید این روحیه تقویت شود.
استاندار خراسان جنوبی مطرح کرد: یکی از سوالهای پیش آمده این است که چرا موفقیتهای فراوانی در دولت سیزدهم رقم خورده اما آثار آن در سفره مردم دیده نمیشود؟ و با اینکه فروش نفت ایران بیشتر شده و یا چرا آثار موفقیت های دیپلماتیک در جامعه دیده نمی شود؟
وی در پاسخ به این سوالها تبیین کرد: با توجه به شعارهای دولت قبل انتظارات مردم افزایش یافت و منتظر رونق اقتصادی بودند اما متاسفانه رکود کشور را فراگرفت، تحریمها افزایش یافت و بیکاری بیداد میکرد، تورم به اوج رسیده بود و برخی پروژههای کلانی که با لبخند آمریکا و اروپا شروع شد علیرغم هزینههای سنگین رها شد و در حالی که خزانه خالی و داراییها منفی شده بود دولت به رئیس جمهور فعلی رسید.
قناعت بیان کرد: زمانی که دولت سیزدهم روی کار آمد در کشور مشکلات فراوانی وجود داشت و خزانه دولت خالی بود و در حالیکه هنوز کابینه تشکیل نشده بود وزرای دولت قبل اعلام کردند که قدرت پرداخت حقوق کارکنان را نداریم و این عمق فاجعه و اقدام ناکارآمدها علیه کارآمدها را نشان میداد.
استاندار خراسان جنوبی گفت: در چنین شرایطی متاسفانه انبارهای ذخیره کالاهای اساسی هم خالی بود لذا اینجا مشکل گرانی نبود بلکه از اساس کالایی وجود نداشت که بخواهند بفروشند لذا اینطور کشور را زمینگیر کردند.
وی با اشاره به اینکه چاپ پول بدون پشتوانه هم اقدامی بود که در دولت سیزدهم انجام نشد، تصریح کرد: دولت سیزدهم تمام تلاش خود را به کار گرفت تا میلیاردها تومان بدهکاری را که دولت قبل به جا گذاشته بود، تسویه کند و برای این کار استقراض از بانک مرکزی انجام نشد و پول بدون پشتوانه هم به چاپ نرسید و اگر با وجود موفقیتها هنوز آثاری در سفره مردم نیست به این برمیگردد که دولت سیزدهم هنوز باید فجایع دولت قبلی را جبران و مدیریت کند.
قناعت در ادامه خاطر نشان کرد: امنیت، سلامت و رفاه و آسایش مردم نویدی است که قطعا در پایان دوره اول ریاست جمهوری آیت الله رئیسی برای مردم ملموستر خواهد شد.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مواهب عضویت در شانگهای هم تا یک سال آینده به مردم خواهد رسید، افزود: اکنون قراردادهایی که با کشورهای خارجی بسته میشود بر اساس پول ملی کشور است لذا همه اینها نشان می دهد که آینده کشور بسیار روشن خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه از ابتدای دولت سیزدهم در استان شاهد اتفاقات خوبی هستیم، تصریح کرد: آغاز پروژه خط لوله انتقال گاز از سمت دشتک زابل به شهرستان نهبندان و سربیشه با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان در فاز اول و ۴۲۰۰ میلیارد تومان در فاز دوم، خط انتقال فرآورده نفتی تابش و راه آهن از جمله آن بوده که هزینه اولیه برای راه آهن نهبندان تا ایستگاه یونسی ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
قناعت از پیگیری برای ساماندهی آب های مرزی در چهار شهرستان خبر داد و افزود: در همین راستا طرح آن در سازمان برنامه و بودجه است تا برای این مهم ردیف اعتباری ویژه تعریف شود.
استاندار خراسان جنوبی با بیان تعیین تکلیف پروژه بزرگ انتقال آب از دریای عمان، عنوان کرد: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) هم بزرگترین ظرفیت محرومیتزدایی در کشور است که در استان قراردادهای خوبی در حوزه راه روستایی، عشایری، قنوات، ساخت مدرسه و مرکز جامع سلامت منعقد کرده است و با همکاری این قرارگاه در فاز نخست ۱۱۵ روستای در فاز دوم ۱۴۵ روستا و در فاز سوم ۳۵۷ روستای استان تا پایان سال ۱۴۰۵ آبرسانی خواهد شد.
وی به پروژه فاز دوم تولید شمش فولاد در استان اشاره کرد و گفت: این پروژه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در دهه فجر امسال افتتاح می شود.
قناعت یادآور شد: یکی از دغدغههای مردم موضوع تأمین آب کارخانه فولاد قاین بوده که در این زمینه پیگیری لازم صورت گرفته تا آب مورد نیاز آن از فاضلاب شهر قاین تأمین شود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به وجود برخی ضعفها در ارتباط بین مدیران و رسانه تأکید کرد: باید حافظ منافع استان باشیم لذا این مسئله باید در بین دستگاه های اجرایی نهادینه شود.
وی برای تامین ۳۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز برای تکمیل ساختمان خانه مطبوعات استان قول مساعد داد و افزود: در اولین شورای اداری استان دغدغه های رسانهها مطرح خواهد شد و انتظار است بدون واسطه آنچه خواست خبرنگاران است بیان شود.
گفتنی است، در این آیین با حضور استاندار خراسان جنوبی پوستر جشنواره ملی سواد رسانه جایزه پروفسور معتمدنژاد با مشارکت ۳۱ استان رونمایی شد. همچنین از رسانههای فعال در حوزه جوانی جمعیت، عفاف و حجاب و توسعه استان تجلیل شد.
پایان خبر/