کدخبر: ٦۰٦٦٤
۱۸ مرداد ۱٤۰۲ ساعت ۲۰:۱۱
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خبر داد:

شرکت ۳۰۸ دانش آموز خراسان جنوبی در المپیاد استانی آماده هلال احمر

شرکت ۳۰۸ دانش آموز خراسان جنوبی در المپیاد استانی آماده هلال احمر
کاووسی از شرکت ۳۰۸ دانش آموز خراسان جنوبی در یازدهمین مرحله استانی المپیاد آماده جمعیت هلال احمر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، محمدعلی کاووسی-مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی - عصر امروز چهارشنبه (۱۸ مرداد) در آیین اختتامیه یازدهمین المپیاد آماده (مرحله استانی) اظهار کرد: طرح دادرس چهار سال تعطیل شده بود که امسال با همکاری معاونت جوانان جمعیت هلال احمر برگزار شده است.

وی در ادامه خراسان جنوبی را استانی همراه و همدل دانست و گفت: امسال ۳۰۸ دانش آموزان در قالب  ۱۱ تیم خواهران و  ۹ تیم برداران از سطح شهرستان‌های استان با هم به رقابت پرداخته‌اند.

کاووسی با بیان اینکه در اینگونه مراسمات دانش‌آموزان تاب‌آوری را تمرین می‌کنند، ادامه داد: برگزاری این مسابقات تمرین نوع دوستی و مشق بشر دوستی است که اگر این مهمدر بین جوانان و نوجوانان ترویج شود، آینده ایران تضمین است.

خدا اولین امدادگر

حجت الاسلام والمسلمین درویشی- نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی هم در ادامه اولین امدادگر را خداوند متعال اعلام کرد و گفت: از خوبی‌های هلال احمر  همه اقشار جامعه در این امدادگری الهی شریک شوند.

وی با بیان اینکه اعتقادات دینی ما باید در امدادگری مورد توجه قرار گیرد افزود: در المپیادهای ورزشی بانوان با رعایت آرمان های اسلامی و حجاب اسلامی شرکت می‌کنند که شایسته قدردانی است.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در توصیه به دانش آموزان از آنها خواست تا قدر جوانی خود را بدانند و  احترام  پدر و مادرشان را رعایت کنند.

درخواست اجرای گسترده طرح دادرس در مدارس

محمدرضا عارف‌زاده- رئیس اداره سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی هم با اشاره به این سخن امام رضا(ع) که فرمودند: «سودمندترین انسان ها کسانی هستند که نفعشان به بقیه افراد جامعه برسد»، اظهار داشت: این دانش آموزان فرزندان ما هستند و باید به آنها آموزش داد تا بتوانند برای جامعه موثر و سودمند باشند.

وی از آشنایی با فعالیت ها و مهارت‌های جمعیت هلال احمر و انتقال آن به خانواده ها به‌عنوان گوشه‌ای از اهداف برگزاری این مسابقات یاد کرد و افزود: این فرصت‌ها و مسئولیت‌هایی که در اختیار ما گذاشته شده می‌گذرد بنابراین باید از این لحظات استفاده کنیم و به افراد جامعه خدمات بدهیم.

عارف‌زاده ادامه داد: مهارت‌های امدادی طرح دادرس در مدیریت بحران و آموزش‌های امدادی در سه سطح است که در سطح پیشگیری اولیه، ماهیت حوادث و راهکارهایی که حوادث رخ ندهد آموزش داده می‌شود و پیشگیری ثانویه هم شامل اقدامات اولیه در زمان بروز حوادث است.

رئیس اداره سلامت آموزش و پرورش خراسان جنوبی تاکید کرد: در سنوات گذشته ۱۵۰ تیم دادرس داشتیم که متاسفانه پس از کرونا آموزش این طرح کمرنگ‌تر شد.

وی در ادامه اجرای گسترده طرح دادرس و ارائه آموزش های امدادی هلال احمر، در کانون های مدارس به‌خصوص دوره متوسطه دوم خواستار شد و گفت: ۱۴ هزار نفر از پرسنل آموزش و پرورش استان در دو دوره آموزشی مجازی هلال احمر شرکت کردند و جزو امدادیاران جمعیت هلال احمر هستند.

پایان خبر/

آخرین مطالب

پربیننده ترین ها