کدخبر: ٦۰٦۵۲
۱۰ مرداد ۱٤۰۲ ساعت ۱۹:۰۰
نیمه اول آبان؛

بزرگداشت هفته فرهنگی خراسان جنوبی برگزار می‌شود

بزرگداشت هفته فرهنگی خراسان جنوبی برگزار می‌شود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی از برگزاری بزرگداشت هفته فرهنگی استان در نیمه نخست آبان‌ماه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، علی فرخنده- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی - عصر امروز سه‌شنبه (۱۰ مرداد) در جلسه برنامه‌ریزی هفته فرهنگی استان اظهار کرد: در نیمه نخست آبان ماه به مدت یک هفته برنامه‌های هفته فرهنگی خراسان جنوبی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه پنج روز منتهی به ۱۳ آبان، نمایشگاهی از صنایع فرهنگی و فرهنگی و حوزه مد و لباس در فرهنگسرای شهرداری بیرجند برپا می‌شود، گفت: این نمایشگاه ۲۳ غرفه با حضور شهرستان‌ها خواهد داشت.

فرخنده در ادامه گفت: جشنواره غذای سالم و سنتی با همکاری جهاد کشاورزی و همچنین جشنواره بازهای بومی محلی در هفته فرهنگی استان برگزار می شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به وجود ۲۵ شهید هنرمند در استان، بیان کرد: همزمان با هفته فرهنگی استان، یادواره شهدای هنرمندان خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.

وی افزود: اجرای فستیوال موسیقی سنتی و مقامی، جشنواره و نمایشگاه عکس آدب و رسوم مردم خراسان جنوبی از دیگر برنامه‌های برای بزرگداشت هفته فرهنگی استان است.

فرخنده با اشاره به برنامه‌ریزی برای بزرگداشت و تکریم شخصیت شیخ محمد حسن خوسفی، بیان کرد: تقویت هویت ایرانی و اسلامی در بین نسل جوان، تبلیغ  و ترویج فرهنگ اصیل و بومی خراسان جنوبی،استعدادیابی، ایجاد فضای وحدت و همدلی در بین مردم، ایجاد فضای نشاط اجتماعی و تکریم مفاخر  از جمله برکات بزرگداشت هفته فرهنگی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: در شورای فرهنگ عمومی کشور مصوب شده است که امسال هفته فرهنگی در چهار استان از جمله خراسان جنوبی به صورت پایلوت برگزار شود.

پایان خبر/

آخرین مطالب

پربیننده ترین ها