به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، «مهدی مرتضوی» صبح امروز (۲۷ آبان) در گفتگو با رسانه های گروهی استان اظهار کرد: با توجه به شرایط به وجود آمده از شیوع ویروس کرونا و جامعه محور بودن سواد آموزی، صیانت از سلامت سواد آموزان، آموزش دهندگان و همکاران مهمترین اولویت و خط قرمز آموزش و پرورش است .
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی بر استفاده از روش خود آموز با استفاده ازتوان و پتانسیل افراد با سواد داخل خانه و توسعه ی روش فرد به فرد با رعایت کلیه موازین بهداشتی برای آموزش سواد آموزان تأکید کرد و افزود: در این راستا می توان از فضای مجازی و درس نامه نیز به عنوان مکمل روش های آموزشی استفاده کرد.
وی از اجرای پویش «هر خانه يک كلاس درس سواد آموزی» در راستای توسعهی فرهنگ خودآموزی سواد در استان خبر داد و گفت: این طرح برای تداوم آموزش در نهضت سوادآموزی در زمان شیوع کرونا طراحی شده است.
مرتضوی ادامه داد: به منظور کاهش اختلاف با سوادی زنان و مردان، طرح زنان و دختران روستایی با همکاری مدیر کل زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی برای دومین سال متوالی در استان اجرا می شود.
وی با اشاره به اجرای «طرح تحولی پیوند سواد و زندگی»، در ۲ مرکز یادگیری محلی شهید ناصری و شهید قاسمی اول شهرستان بیرجند، بیان کرد: تجهیز این مراکز و همکاری بیش از پیش تمامی دستگاه های اجرایی به ویژه دستگاه های عضو شورای پشتیبانی سواد آموزی می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات موجود در امر سواد آموزی باشد.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به راه اندازی سامانه تحت وب سواد آموزی، تصریح کرد: با بارگزاری بخشی از اطلاعات بی سوادان شامل شناسایی کدهای بلوک و اعلام به شهرستان ها و مناطق استان گامی موثر برداشته شده ولی هنوز امکان بارگزاری مستندات در سامانه فراهم نیست که امید می رود این مشکل در آینده نزدیک رفع شود.
وی با بیان اینکه تولید محتوای الکترونیکی کتب سواد آموزی و برگزاری دومین جشنواره با موضوع « تجارب و نوآوری های تدریس در فضای مجازی» توسط این معاونت در دستور کار قرار گرفته است، افزود: آموزش دهندگان علی رغم مشکلات فراوان همچنان به فرهنگ سازی، شناسایی، جذب و آموزش بی سوادان می پردازند.
پایان خبر/