«محمد محمدی» در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران در بیرجند با اشاره به وجود 246 آبادی در شهرستان سربیشه اظهار کرد: از این تعداد 124 روستا دارای دهیاری و شورا است.
فرماندار سربیشه با بیان اینکه از این تعداد روستا حدود 67 روستا به صورت سیار و با تانکر آبرسانی می شود، افزود: از آن جا که 35 درصد کانون جمعیتی شهرستان را عشایر به خود اختصاص داده اند این اقدام با مساعدت اداره امور عشایری و آب و فاضلاب انجام می شود.
وی در خصوص میزان آب حمل شده برای روستاهای سربیشه، گفت: به طور میانگین برای 67 روستای فاقد آب شرب بهداشتی، 200 سرویس با حجم حدود 2 هزارو 500 متر مکعب آب در ماه حمل می شود.
محمدی تاکید کرد: آب به صورت دوره ای و بر اساس نیاز روستاها تامین می شود و در این زمینه مشکلی برای تامین و حمل آب در شهرستان وجود ندارد.
وی از هدر رفت ۲۷ درصدی آب در شهرستان سربیشه با توجه به فرسودگی شبکه های توزیع خبر داد و گفت: هفت پروژه آبرسانی در شهرستان سربیشه شامل آبرسانی خوشاب، درویش آباد و... آغاز شده است و هر ساله حدود 9 میلیارد تومان برای اجرای پروژه های آبرسانی سربیشه هزینه می شود.
به گفته وی این پروژه ها به صورت مجتمع های آبرسانی بوده که با اتمام و تکمیل آن دغدغه شهروندان سربیشه برای داشتن آب شرب بهداشتی ثابت و ماندگار، مرتفع می شود.
فرماندار سربیشه ابراز امیدواری کرد: با مساعدت های استانداری و پیگیری های انجام شده پروژه های آبرسانی سربیشه تا آینده نزدیک تکمیل و به بهره برداری برسد.
پایان خبر/