به گزارش پایگاه خبری نسیم خاوران، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: موضوع دوم اینکه باید ایدههای شرکتهای دانشبنیان را تجاریسازی کنیم. برگزاری اینگونه نمایشگاهها برای ارتباطگیری بین صنعت و شرکتهای دانشبنیان بسیار حائز اهمیت است تا تجاریسازی رخ دهد.
جعفری اظهار کرد: خروجی اینگونه نمایشگاهها باید انعقاد تفاهمنامههایی باشد که به سمت تجاریسازی و یا استقرار شرکتها در یک فضای مشخص سوق یابد.
وی ادامه داد: امیدواریم خروجی این نمایشگاه بهگونهای باشد که شرکتهای دانشبنیان استان اقتصادی شوند و در سطح ملی و بینالمللی توسعه پیدا کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: بسیاری از شرکتهای دانشبنیان در حوزه توسعه کار خود درخواست تسهیلات دارند. در این راستا معاونت علمی ریاستجمهوری در سال گذشته علیرغم دیدهشدن اعتبارات برای شرکتها جذب اعتبارات را انجام نداد.
جعفری با بیان اینکه باید عدالتمحوری در توزیع تسهیلات برای شرکتهای دانشبنیان دیده شود، تصریح کرد: در اردیبهشتماه امسال توانستیم سند توسعه اقتصاد دانشبنیان را ذیل شورای برنامهریزی مصوب کنیم که توجه به کیفیت و کمیت شرکتهای دانشبنیان در این سند ذکر شده است.
وی افزود: باید اقداماتی صورت گیرد تا به اهداف مشخص شده در سند برسیم و این امر راهگشا خواهد بود؛ اما پیش از همه موارد باید زیرساختها را برای شرکتها فراهم کنیم؛ چراکه شرکتها گاهی شرایط ایدهآل و یا مکان استقرار برای ادامه فعالیت ندارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی یادآور شد: این موارد باید برطرف شود تا زمینه اجرا و ارتقای سند توسعه اقتصاد دانشبنیان در استان فراهم شود.