کدخبر: ٦۱۱۱۳
۲۱ آذر ۱٤۰۳ ساعت ۱۲:۲۰
یک بانوی پژوهشگر:  

به یک دلگرمی از نوع ماندن در خراسان جنوبی نیاز داریم  

به یک دلگرمی از نوع ماندن در خراسان جنوبی نیاز داریم  
عضو هیئت‌مدیره شرکت گسترش لوازم درمانی نوین مدیا در خراسان جنوبی گفت: حمایت از دانش بومی، نخبگان را دلگرم به ماندن در استان می‌کند، امری که گویا به فراموشی سپرده شده است. 

زهرا عظیمی؛ عضو هیئت‌مدیره شرکت گسترش لوازم درمانی نوین مدیا در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان که به همت پارک علم‌وفناوری خراسان جنوبی برگزار شده است به خبرنگار نسیم خاوران، اظهار کرد: این مجموعه از سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرده و در بحث تجهیزات پزشکی فعالیت داریم.  
وی افزود: هدف اصلی ما گسترش پزشکی از راه دور بوده که در این زمینه ساخت تجهیزات پزشکی و نرم‌افزار را داشته‌ایم. در این مکانیزم اطلاعات از کاربر اخذ و برای پزشک ارسال می‌شود. همچنین قسمت‌هایی از محصول مجهز به هوش مصنوعی است و این امر تشخیص را سهل‌تر می‌کند. 
این جوان نخبه بیان کرد: این دستگاه از دستگاه‌های مشابه خارجی کامل‌تر و قابل‌ارجاع‌تر بوده و در ایران نیز جزء اولین‌ها در اجرای این دستگاه بوده‌ایم.  
وی در مورد مشکلات سر راه اختراع این محصول، گفت: ثبت اختراع و سیر فرایند داوری کمی زمان‌بر بود و اخذ مجوزها کمی طول کشید و در این مسیر کمی فرایند طولانی بود.  
عظیمی، عدم حمایت‌های کافی و هزینه‌کرد شخصی برای ثبت اختراع را از دیگر مسائل برشمرد و گفت: قطعاً برای هر شرکتی تأمین مالی بسیار بااهمیت است چراکه بتواند در بخش فروش و بازاریابی و تأمین مواد اولیه از این تسهیلات بهره ببرد و پارک علم‌وفناوری نهادی است که در این زمینه می‌تواند تسهیلگر باشد؛ چنان‌که در این سال‌ها نیز کمک‌کننده بوده است. 
وی، معرفی به سایر ارگان‌های دولتی و شرکت‌ها را از دیگر مزایای حضور در کالبد پارک علم‌وفناوری دانست و اظهار کرد: محصول شرکت ما به بازاریابی رسیده و فروش خوبی در سایر استان‌ها داشته، اما در خراسان جنوبی به‌اندازه دیگر استان‌ها تقاضا نداشته‌ایم و این بسیار عجیب است.  
عظیمی با بیان اینکه با عدم حمایت‌ها نگذارید نخبگان از استان بروند، یادآور شد: حمایت از دانش بومی، نخبگان را دلگرم به ماندن در استان می‌کند، امری که گویا به فراموشی سپرده شده است.

آخرین مطالب

پربیننده ترین ها