کدخبر: ۳٦۷٦
۰۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۱۵

اعتبارات برای رونق واحدهای گردشگری طبس کافی نیست

اعتبارات برای رونق واحدهای گردشگری طبس کافی نیست
رئیس میراث فرهنگی طبس با بیان اینکه بانک های استان پیش پای سرمایه گذاران بخش گردشگری سنگ اندازی می کنند، گفت: به دلیل عدم وجود یک کارشناس متخصص در بانک ها، مشاهده می کنیم که طرح های بخش گردشگری را فاقد توجیه اقتصادی معرفی می کنند.

«کاظم نجاتیان» در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران اظهار داشت: از ابتدای سال جاری متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا روند احداث و راه اندازی پروژه ها و تاسیسات گردشگری با مشکل رو به رو شده است.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طبس در ادامه بیان کرد: علی رغم وجود مشکلات در بخش گردشگری این شهرستان به دلیل شیوع ویروس کرونا از ابتدای سال جاری تاکنون 2 واحد اقامتگاه بوم گردی با سرمایه گذاری 20 میلیون ریال احداث و تکمیل شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه اعتبارات دولتی اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال برای بخش گردشگری طبس طی سال جاری تصویب شده است، افزود: اما به دلیل اعتبار کم تخصیص یافته ، وضعیت انجام پروژه های عمرانی بخش گردشگری طبس با مشکلات بسیاری مواجه شده است.

نجاتیان با اشاره به پروژه های در دست احداث بخش گردشگری این شهرستان گفت: مرمت، بهسازی و ساماندهی باغ تاریخی گلشن، مرمت بافت تاریخی اصفهک، احداث بازارچه فروش صنایع دستی و تکمیل زیرساخت های گردشگری طبس از مهم ترین پروژه های در دست اقدام هستند.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طبس با بیان اینکه سه پروژه بزرگ بخش گردشگری طبس تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد، ادامه داد: با وجود مشکلات متعدد ناشی از شیوع ویروس کرونا تا پایان سال جاری سه پروژه بزرگ مجتمع گردشگری ازمیغان، مجتمع گردشگری دیدار و کاروانسرا و اقامتگاه جوخواه با اعتباری بالغ بر 250 میلیارد ریال به بهره برداری خواهد رسید.

وی در خصوص خسارات ویروس کرونا بر بخش گردشگری طبس اظهار کرد: ویروس کرونا خسارات جبران ناپذیری از ابتدای سال جاری تاکنون به 28 واحد اقامتگاه بوم گردی، 6 دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری، پنج واحد مجتمع اقامتی، سه واحد سفره خانه سنتی، یک مرکز سرگرمی، 2 واحد هتل و 300 واحد خانه مسافر وارد نموده است.

نجاتیان در ادامه گفت: بیش از 60 درصد از واحدهای گردشگری طبس برای دریافت تسهیلات کرونا با سود 12 درصد ثبت نام کردند و موفق به دریافت این تسهیلات شدند و سررسید اقساط و هزینه بیمه سهم کارفرمای این واحدهای گردشگری تا پایان سال جاری امهال شده است.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طبس با بیان اینکه متاسفانه اعتبارات دولتی متناسب با زیرساخت های مورد نیاز نیست، افزود: عدم وجود سرمایه گذار توانمند جهت اجرای پروژه های گردشگری در روستاها و مناطق گردشگری طبس از مهم ترین مشکلات این شهرستان است.

وی در ادامه بیان کرد: متاسفانه سرمایه گذاران بخش خصوصی به دلیل عدم تامین وثایق اخذ تسهیلات بانکی نمی توانند از منابع تسهیلاتی صندوق توسعه ملی استفاده کنند.

نجاتیان در پایان گفت: عدم وجود یک کارشناس متخصص در بانک های استان موجب شده تا پروژه های حوزه گردشگری جهت اخذ تسهیلات بانکی با مشکلات جدی رو به رو شوند و متاسفانه طرح های این حوزه را فاقد توجیه اقتصادی معرفی می کنند.

پایان خبر/

آخرین مطالب

پربیننده ترین ها