به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، یاسر رضوی امروز سه شنبه (۱۵ آذر) در جلسه شورای پدافند غیرعامل شهرستان سرایان بر ضرورت آمادگی و به روز رسانی تجهیزات و امکانات دستگاه ها در مقابله و مواجه با آسیب ها و بیماری ها تاکید کرد و اظهار داشت: ادارات باید برای مقابله با انواع حوادث آماده و ارزیابی از امکانات مورد نیاز خورد را بررسی و تامین کنند.
فرماندار سرایان با اشاره به سیل سال گذشته در شهرستان سرایان گفت: هنوز با گذشت یک سال کوره داران درگیر خسارات و بازگشایی ها بوده و موضوع علی رغم تاکید تمام مقامات استانی مبنی بر پرداخت تسهیلات به آنان، مرتفع نشده است درحالی که با پیش بینی بر مبنای اعتبارات موجود تملک سال قبل، و بازگشایی در دو محور، امکان کاهش حجم قابل توجهی از خسارات و وقوع حادثه بود.
وی در ادامه با توصیه به ادارات، بر ضرورت آمادگی برای واکنش سریع و داشتن چک لیست و ارزیابی دوره ای تجهیزات مورد نیاز در برابر حوادث را خواستار شد.
فرماندار سرایان یکی از اهداف جلسات پافند غیرعامل را کاهش آسیب پذیری عنوان کرد و از دستگاه های مرتبط خواست تا سند مقابله با سیل را تدوین کنند.
وی تصریح کرد: هنوز برخی از محورهای لایروبی و بازگشایی نشده است و احتمال تکرار حادثه سال قبل وجود دارد و این روند پذیرفته نیست و غفلت و کوتاهی دستگاه ها موجب آسیب و خسارت بیشتر به مردم می شود.
رضوی در ادامه با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون مورد خاصی از آنفلوازای حاد پرندگان در شهرستان سرایان در سال جاری مشاهده نشده است، تصریح کرد: به منظور کاهش خسارات مرغداریها، راه اندازی تیم واکسیناسیون هشت نفره جهت انجام تزریقات در شهرستان باید در دستور برنامه ریزی های متولیان دامپزشکی قرار گیرد.
در این جلسه محمد صفرزاده سرپرست دامپزشکی سرایان به تشریح بیماری آنفلوآزا و نحوه پیشگیری و مقابله با آن پرداخت. و افزود:در شهرستان سرایان ۱۱ واحد مرغداری وجود دارد که ۹ واحد آن فعال است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در شهرستان سرایان، مرکز واکسیناسیون طیور نیست و عملیات واکسیناسیون توسط تیم های شهرستان های مجاور انجام می شود، یادآور شد: نبود مرکز واکسیناسیون طیور و افزایش هزینه های بالای واکسن و ضرورت توجه بیشتر از واحدهای تولیدی مرغداری از جمله مشکلات مطرح شده توسط متولیان واحدهای مرغداری در این جلسه مطرح شد.
گفتنی است، در سیل دی ماه سال قبل شهر سه قلعه، تلفات جانی نداشتیم، اما ۲۶۱ میلیارد تومان خسارت مالی به کوره داران، کشاورزان و دامداران ای منطقه وارد شد.
پایان خبر/