به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران، «محمد حسین اشرفی» صبح امروز (۱ تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با ۹ شعبه بدوی و ۳ شعبه تجدیدنظر در سه بخش رسیدگی به بخش قاچاق کالا و ارز، امور بهداشتی، درمانی و دارویی و کالا و خدمات فعالیت می کند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال گذشته ۲ هزار و ۲۳۵ پرونده در بخش کالا و خدمات وارد شعب تعزیرات حکومتی استان شده که به همه آن ها نیز رسیدگی شده است، گفت: متخلفان در این بخش به پرداخت ۱۷ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.
اشرفی تصریح کرد: بیشترین فراوانی تخلفات در حوزه کالا و خدمات عدم درج قیمت، گران فروشی، عدم ارائه فاکتور خرید و تقلب بوده است.
وی با اشاره به اینکه همچنین در این مدت ۵۲۲ پرونده در بخش بهداشت در شعب تعزیرات حکومتی تشکیل و ۵۱۸ پرونده مختومه اعلام شده است، افزود: محکومیت جزای نقدی یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی برای متخلفان صادر شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، عدم رعایت مقررات بهداشت محیط و عرضه و تحویل کالای غیربهداشتی بیشترین تخلفات بخش بهداشت را به خود اختصاص داده است.
اشرفی گفت: در سال گذشته سه هزار و ۴۶۰ پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز وارد شعب تعزیرات حکومتی شده که با احتساب پروندههای معوقه از سال قبل از آن سه هزار و ۵۸۶ پرونده مختومه شد و متخلفان حوزه قاچاق کالا و ارز به ۴۷۶ میلیارد ریال محکوم شدند.
به گفته وی در بخش قاچاق کالا و ارز نیز مشارکت در قاچاق و خرید، فروش و حمل و نگهداری کالا قاچاق از جمله بیشترین تخلفات بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با بیان اینکه در مجموع سال گذشته ۶ هزار و ۲۱۷ پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان وارد شده است، افزود: با احتساب پروندههای معوق از سال قبل ۶ هزار و ۳۳۸ پرونده مختومه شده است.
اشرفی با اشاره به اینکه در این سه بخش متخلفان به ۴۹۵ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند، ادامه داد: در مجموع بالغ بر ۲۴۲ میلیارد ریال از جرائم تعزیراتی وصول و به حساب خزانه دولت واریز شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح عرضه ملزومات بهداشتی، گفت: در این طرح ۸۱۵ بازرسی مشترک توسط اکیپ های گشتی انجام و تعداد ۲۳ فقره پرونده رسیدگی و برای ۶ پرونده حکم برائت صادر و متخلفان مابقی پرونده ها به پرداخت ۱۵۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسانجنوبی به رسیدگی ۲ پرونده مهم در تعزیرات حکومتی استان اشاره کرد و گفت: یکی از این پروندههای قاچاق ۱۰۰ هزار لیتر گازوئیل یارانهای توسط مدیر عامل یکی از شرکتها بود که بعد از طی مراحل قانونی به هشت میلیارد و ۱۳۸ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
اشرفی در پایان افزود: در یک پرونده تخلف دیگر نیز شرکتی اقدام به قاچاق ۱۲۶هزار لیتر گازوئیل کرده بود که متخلفین به پرداخت پنج میلیارد و ۱۸۲ میلیون ریال محکوم شدند.
پایان خبر/