به گزارش پایگاه خبری نسیم خاوران، رحیم نریمانی، امروز ۶ دی در نشست صمیمی با مسئولان تشکلهای شاهد و ایثارگر استان، بیان کرد: حضور گروه پزشکان سلامت در استان یک حرکت جهادی است و قرار بر این است که با پزشکان تهران و متخصصان استان کار ویژهای در استان انجام شود و تمام شهرستانها را پوشش دهد تا اتفاق خوبی در حوزه درمان صورت گیرد.
وی با بیان اینکه در موضوع تشکلها و سازمانهای مردم نهاد باید گفت این نهادها در بطن و لایههای زیرین این جامعه حضور دارند، ادامه داد: درست است که گسست نسلی اتفاق افتاده، اما اگر برای کشور اتفاقی افتد همین نسل حاضر، برای دفاع از ناموس و اسلام پیشقدم هستند.
نریمانی با اشاره به وجود شهدای زن و برکت آنان، تصریح کرد: حسنه جاریه و فضای حمایت از ولایت باید همیشه وجود داشته باشد، اما از گذر مدرنیته نیز نباید غافل شد و تشکلهای شاهد و ایثارگر باید نظام مسائل استان و کشور را بدانند.
وی با بیان اینکه چرخ دندههای تشکلها باید با برنامههای بنیاد شهید ترکیب شود، اظهار کرد: دو نوع سیاست حمایتی شامل مستقیم و فعالیتی داریم و در قالب هیاتهای اندیشهورز از تشکلها حمایت میکنیم که خروجی این امر در قالب برنامههای خلاق تشکلها خواهد بود.
مدیرکل دفتر تشکلهای ایثارگری و مشارکتهای مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با تاکید بر لزوم ورود تشکلها در برنامهها و فعالیتها، ادامه داد: انتظار ما از تشکلها برنامه محوربودن است و از کلیشه وار بودن برنامهها باید دور شویم. از سویی بروزرسانی برنامهها باید توسط تشکلها صورت گیرد.
نریمانی با بیان اینکه در تجربه جهانی، محور توسعه همین تشکلها هستند، افزود: باید زمینهای فراهم شود که کارها به تشکلها سپرده شود و در استانها برنامههای خود را به تشکلها تفویض اختیار کنیم.
وی با بیان اینکه براساس ظرفیت هریک از تشکلها باید دیده شوند، تصریح کرد: تشکلها باید دایره سوژهها را محدود به مسائل شهدا و ایثارگران نکنند و مدیران باید دنبال اکسیری از ایدهها برای حل مسائل باشند.
نریمانی با بیان اینکه تشکلها باید ایدهپرور و راهبر بوده و به برنامه هفتم توسعه توجه کنند، افزود: امید آفرینی و راهاندازی شاخه جوانان باید در تشکلهای شاهد و ایثارگران دیده شود.
ابوالفضل نوفرستی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: تلاش ما بر این است که از ظرفیتهای تشکلهای ایثارگران استفاده کنیم.
در ادامه این جلسه تشکلها درخواستهای خود را ارائه دادند. ضرورت ارائه گزارش برنامهها در دیدار با استاندار، لزوم ارائه قوانین مطابق زندگی مادران و همسران شهدا، توجه به هیئتهای مردمی، توجه به ارائه برنامهها مطابق با هر استان، توجه به مطالبات جانبازان، لزوم ارائه روشهای جدید برای جذب جوانان و نسل جدید به فرهنگ ایثار و شهادت، توجه به روایتگریهای متناسب با ذائقه نسل جوان و توجه به آسیبشناسی برنامهها و توجه به جهاد تبیین در یادوارههای شهدا از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود. همچنين در پایان از نمایندگان تشکلها تقدیر شد.