معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: «خانههای بومگردی نه تنها برای اسکان بلکه برای معرفی فرهنگ و میراث ناملموس منطقه است».
جعفری با بیان اینکه مدیران و نمایندگان بومگردیها با حضور در استانها به اندوختههای تجربی و عملی خود اضافه میکنند، اظهار داشت: «آشنایی با آداب و رسوم مناطق یکی از مهمترین دستاوردهای برگزاری همایشها است».
نماینده مردم شهرستانهای فردوس، طبس، بشرویه، سرایان و عشقآباد در مجلس با بیان اینکه حمایت از بومگردیها حمایت از فرهنگ و هنر هر منطقه میباشد، گفت: در خصوص رفع موانع تخصیص تسهیلات برای خانههای بومگردی از طریق مجلس به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.
نماینده معین انجمن حرفهای اقامتگاههای بومگردی خراسان جنوبی در شهرستان فردوس گفت: تبلور و مصداق شعار اقتصاد با مشارکت مردم و تولید با مشارکت مردمی، حضور بخش خصوصی گردشگری به عنوان یک بخش زنده و پویا برای معرفی آثار تاریخی و شهرهاست.
مدیر پایگاه جهانی قنات بلده فردوس گفت: در جریان برگزاری چهارمین رویداد ملی تجربی و آموزشی خانههای بومگردی ایران به میزبانی شهرستان فردوس خراسان جنوبی، ۳۵۰ میهمان این رویداد از قنات جهانی بلده بازدید کردند.
معاون سرمایهگذاری و تأمین منابع وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با تاکید بر اینکه خانههای بومگردی، نماد مأموریت وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است، گفت: انسجام و همدلی بخش خصوصی، دولتی، انجمن بومگردیها و رسانه در برگزاری این همایش اقدامی مؤثر و بیبدیل است.
مدیر اجرایی خانههای بومگردی خراسان جنوبی گفت: در چهارمین رویداد ملی تجربی و آموزشی خانههای بومگردی ایران در شهرستان فردوس، ۳۵۰ مهمان، ۷۷ راهنمای گردشگری و 2 مؤسسه برنامهریزی سفر حضور دارند
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی گفت: سند فصل گردشگری خراسان جنوبی در استان تصویب شده و این گام مهمی در معرفی هرچه بیشتر استان است.
فرماندار فردوس با بیان اینکه فردوس شهری برای گردشگری و نگین خراسان جنوبی است، گفت: هدف از برگزاری این همایش معرفی ظرفیتهاست و فصل پاییز فصل گردشگری استان است
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قاینات گفت: همزمان با ۵ آبان و به مناسبت روز ملی زعفران و برگزاری جشنواره زعفران و زرشک در قاین، یک باب اقامتگاه بوم گردی به بهرهبرداری رسید.