اهدای خون در خراسان جنوبی ۳.۶ درصد رشد یافت
اهدای خون در خراسان جنوبی ۳.۶ درصد رشد یافت
  • کدخبر: 48216
  • 10 اسفند 1401 - 9:55

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی گفت: اهدای خون در خراسان جنوبی ۳.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد یافت.

کامبیز مهدی‌زاده – مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی- در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی نسیم خاوران اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۲۴ هزار و ۲۶۶ نفر برای اهدای خون به مراکز خون‌گیری استان مراجعه کرده‌اند.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی با بیان اینکه از این تعداد ۲۰ هزار و ۲۲۰ نفر خون اهداء کرده اند، گفت: از این تعداد ۱۸ هزار و ۸۱۶ نفر مرد و یک هزار و ۴۰۴ نفر زن هستند؛ همچنین از ابتدای امسال تعداد ۵۴۰ نفر هم پلاکت فرزیس اهدا کردند.

وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۱۱ هزار و ۷۴۳ نفر به صورت مستمر خون اهداء داشته‌اند، افزود: همچنین سه هزار و ۱۵۶ نفر هم برای اولین بار برای اهدای خون مراجعه داشته‌اند.

وی با بیان اینکه در مدت مشابه سال گذشته تعداد ۲۴ هزار و ۹ نفر برای اهدای خون مراجعه داشته‌اند، گفت: از این تعداد ۱۹ هزار و ۶۱۹ نفر موفق به اهدای خون شده بودند.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی از رشد خون‌گیری از ابتدای امسال در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: خون‌گیری از ابتدای امسال در خراسان جنوبی ۳.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.

مهدی‌زاده گفت: همچنین ۵۸.۷ درصد از اهدا کنندگان خون در خراسان جنوبی به صورت مستمر خون اهدا می‌کنند.

پایان خبر/


ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اخبار مرتبط